Tellijsten, Scheidsrechters en Wedstrijdleiding

Onderstaande link verwijst naar de volledige lijst met daarin de wedstrijden en gevraagde ondersteuning.

Overzicht wedstrijdleiding, scheidsrechters, tellers seizoen  Wedstrijden2018-2019

Tellen en fluiten

Wedstrijdscretariaat

Vanaf dit seizoen is Jennifer Rozeboom (dames 3) de wedstrijdsecretaris en heeft het wedstrijdsecretariaat overgenomen. Om voor duidelijkheid te zorgen, worden jullie gevraagd om rekening te houden met de onderstaande punten:

Wedstrijdleiding en wedstrijdmap

Gedurende het seizoen hebben verschillende teams de wedstrijdleiding. Jennifer vult daarvoor de formulieren in. De wedstrijdmap met de formulieren kan op maandagavond tijdens de training worden opgehaald bij Jennifer. Dan kunnen ook afspraken worden gemaakt over het tijdstip van teruggave van de wedstrijdmap.

Standen invoeren op de Nevobo site

Binnen 48 uur na de (thuis)wedstrijd moeten de standen van elke set zijn ingevoerd op de website van de Nevobo (www.volleybal.nl). De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de aanvoerder van het team. Jullie kunnen een account aanmaken op www.volleybal.nl en jullie team toevoegen aan de favorieten. Op die manier kunnen jullie de standen makkelijk invoeren.

Wedstrijden verplaatsen

Mochten jullie een wedstrijd willen verplaatsen, kunnen jullie het beste eerst zelf contact opnemen met de tegenstander. De directe communicatie tussen de spelende teams is makkelijker dan via de wedstrijdsecretarissen. Zijn jullie een nieuwe datum overeengekomen, voert Jennifer deze uiteraard in het systeem.

Nevobo boetes

Wat opvalt  is: scheidsrechter niet of niet op tijd aanwezig… €50 tweede keer €100. Als de tegenpartij moeilijk wil doen geven ze dit door bij de NeVoBo. Ook kan de tegenpartij klagen over de wedstrijdleiding en volgen er boetes.
We moeten met z’n allen proberen deze sancties het komende seizoen te voorkomen.

Online wedstrijduitslagen invullen

Vanaf dit seizoen moeten thuisspelende teams de uitslag zelf online doorgeven, anders volgen er boetes van de Nevobo.Het is verstandig dat je iemand binnen het team aanwijst die dit constant doet, maar ook iemand die dit als reserve doet.
Het online invoeren van de uitslag moet binnen 48 uur na de gespeelde wedstrijd worden gedaan. Online invoeren van de uitslag kan worden gedaan via de computer maar ook via een app van volleybal.nl. Deze app kun je vinden door:

  • op je iphone naar de App store te gaan,
  • of met de Android telefoon naar Play Store te gaan en “Volleybal.nl – Mijn Competitie” te zoeken.

Hoe je online uitslag moet invoeren op volleybal.nl vind je hieronder. Je hebt wel je nummer van jouw spelerspas nodig om te kunnen inloggen.

Wedstrijdformulier

Het onvollledig of fout invullen van het wedstrijdformulier heeft afgelopen seizoen veel boetes opgeleverd. De volgende link geeft aan waar je op moet letten bij het invullen.

Spelregels volleybal, cool moves en beachvolleybal

Deel deze pagina

Deel deze pagina