Wedstrijden, administratie en Nevobo boetes

Nevobo boetes

Hieronder de link wat de boetes betreft voor het komende seizoen met de uitleg waarom deze boetes door de Nevobo worden genomen.

Wat opvalt aan deze lijst is: scheidsrechter niet of niet op tijd aanwezig… €50 tweede keer €100. Als de tegenpartij moeilijk wil doen geven ze dit door bij de NeVoBo. Ook kan de tegenpartij klagen over de wedstrijdleiding en volgen er boetes.
We moeten met z’n allen proberen deze sancties het komende seizoen te voorkomen.

Online wedstrijduitslagen invullen

Vanaf dit seizoen moeten thuisspelende teams de uitslag zelf online doorgeven, anders volgen er boetes van de Nevobo.Het is verstandig dat je iemand binnen het team aanwijst die dit constant doet, maar ook iemand die dit als reserve doet.
Het online invoeren van de uitslag moet binnen 48 uur na de gespeelde wedstrijd worden gedaan. Online invoeren van de uitslag kan worden gedaan via de computer maar ook via een app van volleybal.nl. Deze app kun je vinden door:

  • op je iphone naar de App store te gaan,
  • of met de Android telefoon naar Play Store te gaan en “Volleybal.nl – Mijn Competitie” te zoeken.

Hoe je online uitslag moet invoeren op volleybal.nl vind je hieronder. Je hebt wel je nummer van jouw spelerspas nodig om te kunnen inloggen.

Wedstrijdformulier

Het onvollledig of fout invullen van het wedstrijdformulier heeft afgelopen seizoen veel boetes opgeleverd. De volgende link geeft aan waar je op moet letten bij het invullen.

Deel deze pagina

Deel deze pagina