Lid worden

Het is bij Vosta mogelijk om drie keer mee te trainen om te kijken of het trainen je bevalt. Na drie keer is het de bedoeling dat je met de trainer overlegt over de voortzetting. Onder het kopje trainingen zijn de trainingstijden aangegeven. Je kunt altijd langskomen, maar neem bij voorkeur even contact op met de secretaris van Vosta; Henk Achterkamp (053 4762237).

Aanmelden kan middels één van de online aanmeldingsformulieren:

Competitie voor senioren en de ABC-Jeugd

Indien je competitie wil gaan spelen dan moet je dit aangeven op het online aanmeldingsformulier voor junioren en senioren (inc. recreanten). Hiervoor gelden de contributiebijdragen zoals die op de pagina Lidmaatschap aangegeven zijn. Je hebt dan ook een wedstrijdshirt met eigen rugnummer nodig.
Je naam, geboortedatum (en eventueel al het Nevobonummer) moet door de aanvoerder doorgegeven worden aan Henk Achterkamp. Voor een nieuw spelersshirt neemt je aanvoerder contact op met de materialencommissie Niek Bruins. De materialencommissie regelt ook de administratie en uitgifte van rugnummers binnen de Vereniging. Pas als het rugnummer doorgegeven is aan de Nevobo ben je gerechtigd competitie te spelen.

Competitie voor mini’s (DE-Jeugd)

De miniteams van Vosta nemen deel aan de Nevobo-competitie. Een nieuw lid dient opgegeven te worden bij Henk Achterkamp (053-4762237).  Vul daarvoor het aanmeldingsformulier mini’s in. Hiervoor gelden de contributiebijdragen zoals die op de pagina Lidmaatschap aangegeven zijn. Let op: een trainer bepaalt of een speler ook daadwerkelijk klaar is om competitie te gaan spelen. Een shirt, zonder nummer, wordt dan via de trainer geregeld.

Vrienden van Vosta

Niet trainen of competitie spelen, maar toch betrokken willen zijn/worden bij de vereniging? Geef je op als Vriend van Vosta! Iedereen kan lid worden, deelnemen aan de activiteiten en krijgt nieuwsbrieven.  Geef op het aanmeldingsformulier aan bij “In welk team ga je spelen?” dat je vriend van Vosta wil worden. Hiervoor gelden de contributiebijdragen zoals die op de pagina Lidmaatschap aangegeven zijn. Inschrijfgeld wordt echter niet betaald!

Afmelden als lid

Afmelden moet altijd schriftelijk via de secretaris voor 1 juli, aanvang van het nieuwe seizoen. Afmelden halverwege het seizoen is alleen mogelijk in bijzondere gevallen in overleg met het bestuur. Dit in verband met verplichtingen die jaarlijks worden aangegaan zoals inschrijving bij Nevobo, huur van zalen en trainers.

Deel deze pagina

Deel deze pagina