Algemene informatie

Volleybalvereniging VOSTA bestaat vanaf 1971 en is sinds 1 juli 1994 een actieve zelfstandige vereniging. Het is een club voor jong en oud, voor jongens en meisjes, voor mannen en vrouwen. Leeftijd speelt geen rol, iedereen is welkom. Van 7 tot pakweg zeventig.

Als middelgrote vereniging, met +/- 140 leden, zoekt Vosta naar een gezonde mix tussen prestatie en recreatie. Bij de jeugd en de senioren ligt het accent op competitievolleybal. Dat is eens in de week, op donderdagavond of zaterdag. De jeugd speelt vrijwel altijd op zaterdag. Het competitieseizoen loopt van september t/m april.

Senioren die wel competitie willen spelen, maar niet eens in de week, kunnen terecht bij de recreanten-competitie. Die is eens in de drie tot vier weken, meestal op de woensdagavond.

Er worden door de vereniging veel activiteiten georganiseerd zoals beachtoernooi, oliebollentoernooi, kamp voor de jeugdleden, uitje voor de mini’s, ouder-kind toernooi, vrijwilligersuitje en lustrumfeesten.

Geïnteresseerd? Kom rustig langs om vrijblijvend een paar keer mee te trainen en om na te gaan of de sfeer bij VOSTA u bevalt. Neem contact op met het betreffende bestuurslid voor meer informatie.

We hopen u graag te zien!

Lid worden

Kijk voor meer informatie op onze “Lid worden” en “Lidmaatschap” pagina.
Voor formulieren en andere digitale bestanden kunt u terecht op onze “downloads” pagina.

Deel deze pagina

Deel deze pagina