Aanmelding ouder-kindtoernooi 2019

Beste Vosta jeugdleden en ouders,

Al meerdere jaren sluiten wij het seizoen af met een ouder-kindtoernooi. Omdat dit elk jaar een succes is, wilden we het dit jaar wat groter aanpakken. Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdag 4 januari van 18:00 – 19:30 uur in de Deppenbroekhal (Rijnstraat 11, Enschede). En is voor de Mini’s, C- en B-jeugd √©n ouders natuurlijk.

Aanmelden voor het toernooi kan met het formulier hieronder. Vul je eigen naam in en de naam van je ouder(s) die de uitdaging aan gaan. Kunnen je ouders helaas niet komen, maar wil jij graag zelf mee doen? Dan vul je alleen je eigen naam in. Aansluitend zal er een toernooi voor de senioren zijn, waar jullie gezellig naar kunnen kijken, en is er gelegenheid voor een drankje en een hapje. Drankjes zijn voor eigen rekening.

We hopen op veel aanmeldingen, fanatisme en natuurlijk gezelligheid!!!!

Groetjes de activiteitencommissie

Aanmeldingsformulier Ouder-kindtoernooi 2019

Voor- & achternaam
?
Vul hier je voor- & achternaam in
E-mail adres
?
Vul hier je e-mail adres in
Voor- & achternaam ouder (Optioneel)
?
Vul hier eventueel de voor- & achternaam van je introducé in.
Voor & achternaam ouder 2 (Optioneel)
?
Vul hier eventueel de voor- & achternaam van je introducé in.
Eventuele op/aanmerkingen ?
Indien je een op- en/of aanmerking hebt, laat het ons dan weten. Ook dieetwensen kan je aan ons doorgeven.
Deel deze pagina

Tags:


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina