Bij de start van het nieuwe seizoen

Het nieuwe volleybalseizoen gaat weer van start: vanaf maandag 3 september beginnen de trainingen. Elders op deze site kunnen jullie de trainingstijden en locaties voor de diverse teams vinden.
“De bal rolt weer”, zegt men in de voetbalwereld bij de start van een nieuw seizoen. Hoe zou je dat bij het volleybal moeten zeggen? “de bal vliegt weer?;  de bal wordt weer geslagen?; we zetten ‘m weer op?”  Dat laatste is in ieder geval de bedoeling: we zetten hem met z’n allen weer op om er een mooi seizoen van te maken.
Op de achtergrond wordt altijd veel werk verricht om het mogelijk te maken dat we kunnen genieten van ons geliefde spelletje. Denk aan scheidsrechters, coördinatoren, tellers, competitieplanners, bestuursleden, activiteitencommissie….. Vele handen maken licht werk, dus wil je iets betekenen voor onze mooie vereniging, dan kun je dat aangeven bij een van de bestuursleden. Er zijn diverse vacatures in de commissies (o.a. technische commissie, mini’s, materiaalbeheer) en we zijn ook nog op zoek naar een trainer voor ons Heren 2. Helpende handen zijn altijd welkom, ook als het om een incidentele bijdrage gaat.
Zoals gebruikelijk wordt aan het begin van het seizoen ook onze jaarvergadering gehouden, dit jaar op 6 september om 20.00  in de Paus Johannesschool aan de Floraparkstraat. Alle leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Zie ook de uitnodiging met agenda op deze site.

Rest mij nog jullie allemaal namens het bestuur een heel mooi, sportief en succesvol volleybalseizoen met veel plezier toe te wensen,

Frans Briër,
Voorzitter.

 

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina