Breng je stemmen van Rabobank Clubkascampagne uit op Volleybalvereniging Vosta!

Kom in actie en stem op ons!  Volleybalvereniging Vosta doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.  Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe. En daarom organiseert zij jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat klanten bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen.

 

Van 1 mei tot en met 21 mei kunnen klanten hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/eh Als het goed is heb je een dezer dagen een persoonlijke uitnodiging gekregen om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club!

 

Oproep aan iedereen: Ben jij klant van Rabobank Enschede-Haaksbergen en ouder dan 11 jaar? Breng dan je stem uit op onze club. Vergeet niet aan je familie en vrienden te vragen om hun stem uit te brengen op onze club. Elke stem is geld waard! Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank vind je op www.rabobank.nl/eh

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina