Heren 1 Kampioen 1e klasse!! Klasse!!

Zaterdag 7-4 is ons Heren 1 op overtuigende wijze kampioen geworden in de 1 e klasse B van de Nevobo.

In de kampioenswedstrijd in Weerselo tegen nr.2 Wevo , zagen we onze heren overrompelend van start gaan, wat resulteerde in een 25-12 setstand. In de tweede set kwam Wevo iets terug, maar moest de winst toch aan Vosta laten: 25-21. In de derde set werd de wedstrijd nog even spannend, maar na een 28-26 eindstand in het voordeel van Vosta was het verzet van Wevo gebroken en het Kampioenschap voor onze mannen een feit. De vierde set was daarna een formaliteit en eindigde in 25-18 voor onze heren.

Een dik verdiende 1 e plaats: geen wedstrijd verloren en slechts 8 sets tegen in de hele competitie. Ondanks het feit dat “uit” gespeeld werd was er aardig wat belangstelling, mede dankzij “vrouwen en kinderen”, waarbij de kinderen hun uiterste best deden om de aandacht van hun pappa te trekken.

Heren: gefeliciteerd.

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina