Start tweede seizoenshelft

Beste volleybalvrienden,

Bij het begin van het nieuwe jaar wil  het bestuur iedereen een heel goed, gezond en sportief 2018 toewensen.

Voor de jeugd zit de eerste competitiehelft erop en met meisjes B 2 hebben we de eerste kampioen van dit volleybalseizoen kunnen begroeten. Van harte gefeliciteerd meiden en natuurlijk ook Marjolein, die jullie naar dit kampioenschap geleid heeft. Klasse. Ook meisjes B1 heeft het goed gedaan en was dichtbij een eerste plaats. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Een mooi evenement was natuurlijk ook weer het Oliebollentoernooi, dit jaar georganiseerd door onze nieuwe activiteitencommissie: Janneke en Lotte. Het was prima voor elkaar dames, complimenten! Jeroen en Fedor natuurlijk ook bedankt voor hun inzet bij voorgaande evenementen.  Achter de schermen is weer hard gewerkt om alle volleybalzaken soepel te laten verlopen zodat we  zoveel mogelijk leden optimaal volleybalplezier kunnen bieden. Want naast prestaties willen we  het plezier en de gezelligheid niet vergeten. Het volleyballen bij onze vereniging heeft al vele hechte vriendschappen opgeleverd. Allen nogmaals een heel mooi en sportief 2018 gewenst!

 

 

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina