Van de voorzitter

Beste volleybalvrienden,

Met gepaste trots presenteert het bestuur hierbij de geheel vernieuwde website.

Voor wie mocht denken: “een nieuwe voorzitter, een nieuw geluid”, zou ik dit beeld direct willen corrigeren! Het werk voor de vernieuwing is in belangrijke mate verricht onder voorzitterschap van Allard, dus bij deze: Allard, bedankt, ook voor je inzet van de afgelopen 11 jaar. Verder moeten natuurlijk onze webmaster Fedor Achterkamp en Mando Media genoemd worden die vele uren in dit project hebben zitten, enorm bedankt!

Met de nieuwe website willen we als vereniging beter aansluiten bij de moderne manier van communiceren d.m.v. mobiel, Instagram, Facebook e.d. We denken dat de website door de vele handige linkjes, foto’s en mogelijkheden om informatie te delen, een belangrijke bijdrage kan leveren aan de binding binnen de vereniging, maar ook dat deze wervend zal zijn naar buiten toe. Communicatief, informatief en interactief is het motto om zo herkenbaar te blijven als de meest gezellige en sportieve volleybalvereniging van Enschede.

Ten slotte: er is in een gezonde vereniging altijd veel behoefte aan kader. Als je iets zou willen doen binnen de vereniging, schroom dan niet om je te melden bij één van de bestuursleden. Allen een goed volleybalseizoen gewenst!

 

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina