Vosta doet weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne

Stem op Vosta bij de Rabobank Clubkas campagne 2017

Vosta-volleybal-Rabobank-Enschede-Haaksbergen-Clubkas-CampagneVolleybal Vereniging Vosta doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne! Vorig jaar heeft dit onze vereniging ca. €175 opgeleverd!

Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe. En daarom organiseert zij jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat leden bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen.

Van 1 mei tot en met 30 mei kunnen leden hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/eh. Begin mei ontvangen alle leden van de Rabobank een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Ben jij lid van Rabobank Enschede-Haaksbergen? Breng dan je stem uit op Vosta. Klant van de Rabobank, maar geen lid van Rabobank Enschede-Haaksbergen? Word dan gratis lid voor 1 mei en stem ook. Vergeet niet aan je familie en vrienden te vragen om hun stem uit te brengen op onze club. Elke stem is geld waard!

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne en het lidmaatschap van de Rabobank Enschede-Haaksbergen vind je op www.rabobank.nl/eh.

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina