Help Volleybalvereniging Vosta om de clubkas te spekken!

Volleybalvereniging Vosta doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert zij jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat leden bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen.

Stemmen
Van 11 mei tot en met 31 mei 2015 kunnen leden hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/eh. Begin mei ontvangen alle leden een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Oproep aan iedereen
Ben jij lid van Rabobank Enschede-Haaksbergen? Breng dan je stem uit op onze club. Klant, maar geen lid? Word gratis lid voor 1 mei en stem ook. Vergeet niet aan je familie en vrienden te vragen om hun stem uit te brengen op onze club. Elke stem is geld waard! Lid worden is gratis kan via de volgende link: https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/enschede-haaksbergen/leden/

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne en het lidmaatschap van de Rabobank vind je op www.rabobank.nl/eh.

Met vriendelijke groet,

Jeroen van de Bovenkamp,
Penningmeester Volleybalvereniging Vosta

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina