Enquête seizoen 2015-2016

Beste medevolleyballers, hierbij de enquête voor komend seizoen. We willen graag weten wie er volgend jaar weer competitie wil spelen. We hopen rekening te kunnen houden met individuele en teamwensen maar gaan ook voor de dames weer selectietrainingen houden.

Om de vereniging draaiende te houden is het nodig dat er genoeg mensen zijn om de taken die bij een leuke vereniging horen op zich te nemen. Wij willen iedereen daarom vragen om te kijken welke functie/taak hij/zij op zich kan nemen, zodat niet alles op een hele kleine groep mensen komt te rusten. Het is goed je bewust te zijn dat een vereniging zoals Vosta afhankelijk is van haar vrijwilligers. De meeste taken/functies nemen maar een gering aantal uren van je vrije tijd in beslag.

Ga hier naar de enquête

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina