Kampioenskandidaten Vosta seizoen 2012-2013!

Het gecombineerde Twente ’05/Vosta Jongens A team is kampioen geworden. Zij moeten a.s. zaterdag nog een wedstrijd om 14:00 uur spelen in de Pathmoshal, maar krijgen daarna de beker. Natuurlijk gaan we dit vieren in de kantine! Spelers, trainers & coach van harte gefeliciteerd!

Vosta Jongens A kampioen in 2012 - 2013

Zaterdag kan Vosta Meisjes B kampioen worden. Zij spelen om 10:00 uur in Boekelo. De meiden moeten, om kampioen te worden, met 3-1 of 4-0 winnen. Dit is een erg klein zaaltje. Reden te meer om te komen aanmoedigen! Wanneer de meiden kampioen worden, zal dit ’s middags samen met het feestje van de jongens in de Pathmoshal gevierd worden.

Naast meisjes B, kan ook Vosta Dames 1 kampioen worden. Als zij zaterdag om 14:00 uur in de Pathmoshal, weten te winnen met 4-0 van Aastad, kunnen zij niet meer ingehaald worden. Na deze wedstrijd gaat dit gevierd worden in de kantine van de Pathmoshal!

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina