Wel Winnen he!!!

Wellicht heb jij de theatervoorstelling Positief Coachen in het vorige seizoen al bezocht. De voorstelling is nu, in het kader van ‘Samen naar veilig sportklimaat’, aangepast. Ook de rol van de scheidsrechter met betrekking tot dit thema komt in de vernieuwde voorstelling ‘Wel winnen He’ aan bod. De voorstelling is er op gericht met elkaar een cultuur neer te zetten waarin prestaties verbeteren en sportiviteit toeneemt.

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gebaseerd op praktijkervaringen van topcoaches, bestuurder en scheidsrechters en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train/musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen) die tijdens dit theater op een geweldige manier laten zien welke invloed trainers, coaches en scheidsrechters hebben op een positieve cultuur binnen een vereniging.

De voorstelling is door vele bezoekers als erg positief en inspirerend ervaren. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk personen van verschillende verenigingen en in verschillende functies de voorstelling bezoeken. We willen o.a. de scheidsrechters vragen hun collega (startende) scheidsrechters en andere connecties binnen de vereniging aan te moedigen de voorstelling te bezoeken. Uiteraard ben jij ook zelf welkom. De sportbonden en NOC*NSF bieden – in samenwerking met lokale partijen – de sportclubs deze voorstellingen aan, waardoor een kaartje slechts € 5 kost (normale prijs € 20).

Maak werk van een positieve cultuur binnen je vereniging en begin met het bezoeken van deze theatervoorstelling!
De actuele speellijst is te vinden op: www.welwinnenhe.nl hier kunnen ook kaarten besteld worden.

(zie hier het nieuwsbericht op www.volleybal.nl)

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina