Vosta is op zoek naar nieuwe leden!

Voor aankomend seizoen zijn wij op zoek naar nieuwe spelers & speelsters van alle niveaus. Vosta speelt met heren & dames teams in de eerste, tweede en derde klasse. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te spelen bij de recreanten van Vosta.

Lijkt het je wat om vanaf het komende seizoen lekker te volleyballen bij een gezellige vereniging, kom dan eens langs op onze trainingen en train een paar keer vrijblijvend mee! Neem hiervoor contact op met de secretaris van Vosta: Henk Achterkamp (053-4762237).

We hopen je snel te mogen verwelkomen bij onze vereniging!

P.s. aan de huidige leden van Vosta; vraag ook eens op school, werk of je directe omgeving!

Vosta is op zoek naar spelers en speelsters voor alle teams!

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina