Vosta Voetbal Buurtvolleybaltoernooi

Het Vosta voetbal buurtvolleybaltoernooi is terug van weggeweest! Dit jaar bestaat Vosta voetbal 85 jaar en men wil dit o.a. vieren met de terugkeer van het jaarlijkse buurtvolleybaltoernooi (mede-georganiseerd door Vosta volleybal). Dit jaar staat het buurtvolleybaltoernooi gepland voor maandag 6 en dinsdag 7 juni 2011. Ideaal aangezien dit de trainingsavond is van vele Vosta volleybalteams. Heb je dus zin om i.p.v. een avond te trainen in een warme zaal de openlucht op te zoeken? Verzamel dan wat spelers en meld je aan (in ieder geval vòòr 20 mei!)

Belangrijke gegevens

Datum: 6 & 7 juni 2011
Aanwezig: 18:00 uur
Kosten: Gratis!
NB: Drank is voor eigen rekening

Documenten

Aanmeldingsformulier Vosta Voetbal Buurtvolleybaltoernooi 2011
Invullen & mailen naar Immy Trap (zie aanmeldingsformulier)

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina