Seniorenenquête VOSTA, voor seizoen 2011-2012

Beste medevolleyballers, hierbij de enquête voor komend seizoen. We willen graag weten wie er volgend jaar weer competitie wil spelen. We hopen rekening te kunnen houden met individuele en teamwensen.

De seniorenenquête wordt gebruikt om een teamindeling voor het volgende jaar te maken. Maar om de vereniging draaiende te houden is het nodig dat er genoeg mensen zijn om de taken die bij een leuke vereniging horen op zich te nemen. Wij willen iedereen daarom vragen om te kijken welke functie/taak hij/zij op zich kan nemen, zodat niet alles op een hele kleine groep mensen komt te rusten. De meeste taken/functies nemen maar een gering aantal uren van je vrije tijd in beslag.

Dus geef even in de enquête aan wat je verder voor de vereniging wilt doen. Elk team moet minimaal 2 a 3 vrijwilligers leveren.

Klik hier om de seniorenenquête VOSTA, voor seizoen 2011-2012 te starten

Met vriendelijke groeten, het bestuur.

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina