Nevobo Volleybalkampen

In de zomervakantie van 2011 organiseert Nevobo weer 8 volleybalkampen. Ook binnen uw vereniging zijn er mogelijk geïnteresseerden als deelnemer (10-19 jaar) of als kampbegeleider (20-30 jaar). Graag willen wij de volleybalkampen onder de aandacht van uw leden brengen. Is het mogelijk dat u onderstaande tekst op uw website plaatst? Alvast hartelijk dank hiervoor.

Met een volleybalkamp mee? Gewoon doen!
Heb je zin in een supertoffe week in de zomervakantie? Geef je dan op voor een volleybalkamp. Op volleybalkamp ga je natuurlijk volleyballen, maar er is ook veel tijd voor allerlei andere te gekke activiteiten. Spannende bosspelen, spetterende shows, ingewikkelde puzzeltochten en sportieve themaspelen. De goed opgeleide leiding zal voor jou een afwisselend programma bedenken, waarbij je geen moment de kans krijgt om je te vervelen. Durf jij deze uitdaging aan? Geef je dan snel op. Op www.volleybalkamp.nl kun je online inschrijven.

Volleybalkamp begeleiden? Gegarandeerd een topweek!
Heb je nog een weekje over in de zomervakantie? Heb je affiniteit met volleybal? Vind je het leuk om leiding te geven aan een groep enthousiaste en sportieve jongeren? Dan ben jij zeer geschikt om volleybalkampbegeleider te worden. De steeds groter wordende Nevobo volleybalkampen kunnen jouw hulp goed gebruiken. Met een kadergroep van vier tot acht mensen stel je het programma samen voor een kamp van twintig tot vijftig deelnemers. Een week lang ben je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bezig met activiteiten. Best intensief, maar superleuk! Je hoeft zelf trouwens absoluut geen goede volleyballer te zijn om een volleybalkamp te begeleiden. Twijfel dus niet langer en geef je snel op. Op www.volleybalkamp.nl kun je een inschrijfformulier downloaden.

Deel deze pagina


Reageren bij vragen neem contact op

Deel deze pagina